Hier kom je tot rust

Heerlijk ontspannen in Ons huisje op de Veluwe

Direct reserveren

Voor het reserveren van ons huisje maken wij gebruik van Micazu. Of bel met (06) 10327507

Meer weten?

Wil je weten wat er bij ons allemaal in de buurt te doen is? Kijk dan op onze in de buurt pagina.

Vakantiepark Lierderholt

Een 4,5 sterrencamping welke ANWB bekroond is in 2020 en 2021 tot “camping van het jaar”

De faciliteiten op een rijtje

Ons huisje op de Veluwe is een 6-persoons recreatiewoning van 12 meter lang en 4 meter breed, en beschikt over 3 slaapkamers. 1 met een 2 persoonsbed (160×200) en 2 slaapkamers met twee 1-persoonsbedden. De kamers beschikken over ruime kastruimte voor uw eigen kleding en meegebrachte spullen. Wij verhuren inclusief opgemaakte bedden, dus bij aankomst kunt u gelijk van uw vakantie genieten. Ons huisje beschikt over CV en heeft eigen goede Wifi (gratis).

De badkamer beschikt over toilet, wastafelmeubel met spiegel en douche. De keuken heeft een koel-vriescombinatie, 4-pits gasfornuis, combimagnetron en vaatwasser. Verder is een Nespresso apparaat en melkopschuimer, evenals een koffie-druppelaar en een waterkoker, aanwezig. Keukenlinnen ligt al voor u klaar en zit bij de prijs inbegrepen.

De ruime woonkamer beschikt over een hoekbank, salontafel, tv, opbergkast (met boeken en spelletjes) en eethoek (kinderstoel aanwezig). D.m.v. de openslaande deuren komt u vanuit de woonkamer op ons terras met ruime tuinset en waterdichte lamellen-overkapping welke naar wens open of dicht gezet kan worden.

In de tuin hebben wij nog 2 lekkere ligstoeltjes en een BBQ-plaats met weber-BBQ voor u klaarstaan, zodat u de lekkerste gerechten kunt bereiden.

We verhuren het gehele jaar door, dus 4 seizoenen genieten, echter niet aan (groepen) jongeren onder 25 en wij willen geen huisdieren in onze vakantiewoning.

R

Drie slaapkamers

R

Gratis WiFi

R

Opgemaakte bedden

R

Gratis Kinderstoel

R

Volwaardige keuken

R

Geheel rookvrij

U komt toch ook ontspannen op de Veluwe?

Ons splinternieuwe chalet is eind 2022 geplaatst en vanaf februari 2023 klaar voor de verhuur. Het staat op vakantiepark het Lierderholt in Beekbergen, een 4,5 sterrencamping welke ANWB bekroond is in 2020 en 2021 tot “camping van het jaar” en ACSI camping van het jaar in 2022. Onze vakantiewoning staat op een ruime kavel, plaats 425, op nog geen 50 meter(!) van alle faciliteiten.